See content specific to your location.
Continue

OPLOSSINGEN VOOR UW BEDRIJF

OPLOSSINGEN VOOR UW BEDRIJF

In deze sectoren draagt Velcro Companies zijn steentje bij met ORIGINAL THINKING®.

Van de beroemdste klittenbandtechnologie ter wereld tot afgewerkte montageonderdelen en oplossingen op maat. Elke dag zetten we onze 60 jaar ervaring in om samen met onze klanten te streven naar optimale productdifferentiatie en operationele efficiëntie.

Medische oplossingen

De sluitingen van het merk VELCRO® zijn al 40 jaar niet meer weg te denken in de medische sector. Wij willen betrouwbare oplossingen ontwikkelen waarmee gezondheidsprofessionals de beste zorg kunnen bieden.

Lees verder
Personal Care Fastening Solutions

Oplossingen voor persoonlijke verzorging

Met ORIGINAL THINKING® bieden de oplossingen voor persoonlijke verzorging van het merk VELCRO® onovertroffen zachtheid voor babyluiers, vrouwelijke hygiëneproducten en incontinentieproducten voor volwassenen.

Lees verder

Transportoplossingen

Voor producenten hebben we oplossingen voor eenvoudigere montage, betere ergonomie en lagere productiekosten, met minder afval en minder werk. Bovendien zijn onze oplossingen comfortabel en mooi.

Lees verder

Industriële oplossingen

De sluitingen van het merk VELCRO® beperken de productietijden en de materiaal- en werkkosten. Ze stroomlijnen de productieprocessen en verbeteren de levensduur en functionaliteit van de eindproducten.

Lees verder

Oplossingen voor schoenen en kleding

Of u nu zachte, soepele kinderkleding ontwerpt of outdoorkleding die tegen alles bestand is, onze milieuvriendelijke oplossingen transformeren uw producten naadloos.

Lees verder

Oplossingen voor defensie & overheid

Een sluiting van VELCRO® is de onzichtbare held in de meest veeleisende omgevingen. Onze vestigingen overal ter wereld werken nauw samen met de plaatselijke overheden om kwaliteitsoplossingen te bieden, die voldoen aan militaire normen.

Lees verder

Oplossingen voor de bouw

Onze oplossingen bevorderen de productiviteit en veiligheid, met zo weinig mogelijk chemische producten. Dat gaat van permanente hechtingsystemen voor zonnepanelen tot gemakkelijk te verwijderen bevestigingen voor schuurpapier.

Lees verder

Verpakkingsoplossingen

Met de oplossingen van het merk VELCRO® kunt u duurzame, herbruikbare en consumentvriendelijke verpakkingen maken, zodat iedereen uw producten vlot kan uitpakken.

Lees verder

Oplossingen voor de strijd tegen COVID-19

Ontdek hoe onze producten medewerkers in de eerstelijnszorg beschermen in ziekenhuizen en in het dagelijkse leven.

Lees verder

Verwijderbare wanden voor post-COVID-kantoren

Hoe luierproductie ouders wereldwijd verbindt