See content specific to your location.
Continue

Oplossingen voor Defensie & Overheid

Oplossingen voor Defensie & Overheid

Wij focusen op de bevestigingssystemen, zodat u zich kunt concentreren op de missie.

Van duurzaam en robuust tot lichtgewicht high-performance, onze VELCRO® Brand bevestigingssystemen en klittenband oplossingen voor Defensie & Overheid zijn de verborgen held in de meest veeleisende omgevingen. Elk van onze wereldwijde productielocaties werkt nauw samen met lokale overheden om kwaliteitsoplossingen te leveren op basis van elke specifieke militaire norm.

Onze hoogwaardige producten worden wereldwijd erkend om hun sterkte, duurzaamheid en betrouwbaarheid en er wordt al meer dan 50 jaar lang op vertrouwd door de overheid en het leger. In nauwe samenwerking met onze wereldwijde branchepartners ontwikkelen en produceren we aangepaste producten om te voldoen aan de specifieke behoeften van het leger op basis van het uitgebreide productassortiment van VELCRO® Brand. Onze technici zijn beschikbaar voor technische ondersteuning en gezamenlijke ontwikkelingsmogelijkheden, in samenwerking met toonaangevende overheidsaannemers en onderzoeksfaciliteiten. Het selecteren van de juiste klittenbandsluiting is essentieel voor de kwaliteit en betrouwbaarheid van het eindproduct en we bieden een grote verscheidenheid aan klittenbandopties voor maximale prestaties. Dit omvat aangepaste kleuren, vlamvertragende opties en infrarood-behandelingen en een uitstekende balans tussen sluitingskracht en levensduur. 

In overeenstemming met de vereisten

VELCRO® Brand-sluitingen worden ontwikkeld en geproduceerd om te voldoen aan de specifieke vereisten van elk land. 

50 jaar aan innovatie

We werken al meer dan een halve eeuw samen met de militaire branche om militaire specificaties en sluitingen te ontwikkelen die voldoen aan hun vereisten.

Gecertificeerde producten

De producten van VELCRO® Brand zijn sterk, betrouwbaar en van hoge kwaliteit en voldoen aan de meest veeleisende normen van het leger en de overheid.

Toepassingen

VELCRO® Brand ECO Productlijn

Dezelfde VELCRO® Brand kwaliteit, gemaakt met tot 55% gerecycled materiaal.

Calzado

Wij hebben geholpen in de strijd tegen COVID-19

Ontdek hoe onze klittenband producten medewerkers in ziekenhuizen en in het dagelijks leven hebben geholpen.