See content specific to your location.
Continue

Oplossingen voor Persoonlijke Verzorging

Oplossingen voor Persoonlijke Verzorging

Zachtheid is onze prioriteit om de babyhuid te beschermen.

Powered by ORIGINAL THINKING®, bieden VELCRO® Brand Personal Care klittenbandoplossingen superieure zachtheid voor babyluiers en incontinentieproducten voor volwassenen. Ze zijn al tientallen jaren pionier op het gebied van innovatieve oplossingen voor de persoonlijke verzorgingsindustrie.

De zachte VELCRO® Brand klittenbandsluitingen zijn superieur in hun vermogen om stevig vast te houden, moeiteloos te verplaatsen, terwijl ze zacht en gemakkelijk te gebruiken zijn. Ze helpen luiers, broekjes en incontinentieproducten wereldwijd vast te zetten en zijn eenvoudig te integreren in de huidige productieprocessen. Onze technologie blijft innovatie, differentiatie en marktaandeel stimuleren in de competitieve sector voor persoonlijke verzorging. Onze expertise in de productie van grondstoffen en innovatieve technologieën zijn een concurrentievoordeel over de hele wereld.

Zachtheid

De zachte VELCRO(r) Brand klittenband sluitingen zorgen voor een superieur oppervlak en bieden de gebruikers flexibiliteit, veiligheid en zekerheid, terwijl ze hygiënische producten comfort bieden.

Duurzaamheid

Onze producten, zoals de toepassingen van VELCRO® Brand FLEX-ZONE™ sluitingen, elimineren het gebruik van agressieve kleefmiddelen in luiersluitingen, wat een duurzamer eindproduct oplevert.

Wereldwijde mogelijkheden en aanpassingen

Onze innovatieve en functieoverschrijdende R&D- en commerciële teams werken samen met klanten om producten op de markt te brengen die een oplossing bieden voor de bevestigingsbehoeften van de eindgebruiker.

Toepassingen

Wij hebben geholpen in de strijd tegen COVID-19

Ontdek hoe onze klittenband producten medewerkers in ziekenhuizen en in het dagelijks leven hebben geholpen.