See content specific to your location.
Continue

OPLOSSINGEN VOOR DE bOUW

OPLOSSINGEN VOOR DE bOUW

Originele bevestigingssystemen die afval, en het gebruik van chemicalieën verminderen en arbeidstijd verkorten.

Onze VELCRO® Brand bevestigingssystemen voor de bouw helpen de productiviteit en veiligheid te verbeteren en produceren minder restmateriaal en chemisch afval.
Van bevestigingsmiddelen voor vaste armaturen zoals het monteren van zonnepanelen tot eenvoudig te verwijderen sluitingen met een laag profiel voor schuurmachines.

VELCRO® Brand heeft bevestigingssystemen voor de bouw die makkelijk toepasbaar zijn, veilig in het gebruik en een milieuvriendelijker alternatief bieden voor fabrikanten, architecten en aannemers, die daarmee gebouwen extra groen kunnen maken. Deze klittenband oplossingen helpen het gebruik van vluchtige organische stoffen (VOS) terug te brengen, gaan verspilling tegen en zorgen ervoor dat er geen gassen vrijkomen uit kleefmiddelen. Bovendien verminderen ze de installatietijd en de noodzaak voor gereedschappen, wat de bouw sneller en goedkoper maakt. Onze bevestigingssystemen zijn milieuvriendelijk, efficiënt en stellen de gezondheid en veiligheid van het personeel voorop.

Arbeidstijdbesparing en veiligheid

Voor onze klittenband toepassingen zijn geen gereedschappen nodig en ze zijn makkelijk te vervangen en te herpositioneren. Dit helpt de arbeidskosten te verlagen, voorkomt fouten en verbetert de precisie.

Efficiëntie in tijd en arbeid in in

Met VELCRO® Brand klittenband is minder tijd nodig voor installatie en onderhoud. Daarnaast wordt het montageproces makkelijker en kan alles volledig worden verwijderd.

Milieuvriendelijk

Onze bevestigingsystemen voor de bouw dragen bij aan de duurzaamheidsscore van bouwprojecten door minder chemische componenten en oplosmiddelen te gebruiken en minder restmateriaal en afval te produceren.

Toepassingen

Wij hebben geholpen in de strijd tegen COVID-19

Ontdek hoe onze klittenband producten medewerkers in ziekenhuizen en in het dagelijks leven hebben geholpen.