See content specific to your location.
Continue

INDUSTRIËLE OPLOSSINGEN

INDUSTRIËLE OPLOSSINGEN

Het originele VELCRO® Brand klittenband voor al uw bevestigingsoplossingen.

VELCRO® Brand klittenband voor industriële toepassingen stroomlijnen productieprocessen en verbeteren de levensduur en functionaliteit van eindproducten.
Onze klittenbandsluitingen zijn herbruikbaar, makkelijk opnieuw te sluiten en te verwijderen en verminderen de productietijd, materiaalkosten en arbeidstijd.

Sinds we 60 jaar geleden de originele klittenband hebben uitgevonden, is Velcro Companies de marktleider voor innovatieve bevestigingstoepassingen in een grote verscheidenheid aan industrieën over de hele wereld. We hebben honderden nieuwe marktsegmenten gecreëerd en klittenbandtechnologie wereldwijd populair gemaakt. Vanaf ons ontstaan tot vandaag de dag hebben we ons op innovatie gericht om onze partners en klanten te voorzien van de meest geavanceerde technologie, die problemen oplost, bedrijven winstgevender maakt en het leven van gebruikers over de hele wereld verbetert.

Kwaliteitsnormen

Onze productiefaciliteiten over de hele wereld zetten zich in om te voldoen aan kwaliteitsnaleving en -regelgeving, inclusief (onder meer) ISO- en OEKO-TEX® STANDARD 100 -certificering.

Productportfolio

Het productassortiment van VELCRO® Brand staat bekend als het grootste en meest aantrekkelijke aanbod in de bevestigingsindustrie.

Wereldwijde mogelijkheden en op maat oplossingen

Onze innovatieve en cross-functionele R&D- en Commerciële teams werken nauw samen met klanten om producten op de markt te brengen die een oplossing bieden voor de bevestigingsbehoeften van de eindgebruiker.

Toepassingen

Professional Series

Ontdek hoe de Professional Series installaties verbetert.

MEER INFORMATIE
Professional Series for Cable Management & Installations

Wij hebben geholpen in de strijd tegen COVID-19

Ontdek hoe onze klittenband producten medewerkers in ziekenhuizen en in het dagelijks leven hebben geholpen.