See content specific to your location.
Continue

Medische oplossingen

Medische oplossingen

Ons ORIGINAL THINKING® helpt patiënten om voluit te leven. 

Al meer dan 40 jaar hebben VELCRO® Brand klittenband oplossingen de medische wereld getransformeerd. Onze missie is om betrouwbare klittenbandoplossingen te creëren waarmee zorgmedewerkers de hoogste kwaliteit patiëntenzorg kunnen leveren.

Bij Velcro Companies bieden we een jarenlange ervaring en ongeëvenaarde expertise. Ons team werkt al meer dan veertig jaar samen met de medische sector en heeft de integratie van onze technologie met de behoeften van de fabrikanten van medische hulpmiddelen geperfectioneerd. Onze innovatieve en dynamische oplossingen zijn specifiek ontworpen om aan de vereisten van uw toepassing te voldoen. We kunnen u helpen met:

Productie met toegevoegde waarde

We bieden end-to-end strategisch supply chain management, van interne of externe componenten tot uitgaande logistiek en sterilisatiediensten. Wij bieden volledige diensten van ontwerp tot een afgewerkt product.

Hulp van onze deskundige engineers

Ons R&D team zorgt ervoor dat producten voldoen aan strenge normen, terwijl we altijd rekening houden met de patiëntenzorg. Als u specifieke grondstoffen nodig heeft, of een partner voor uw volledig verpakte producten, dan kunnen wij u efficiënt helpen.

Wettelijke vereisten

Onze faciliteiten in Mexico en Spanje zijn ISO 13485-gecertificeerd en we zijn ervaren in het werken in navolging van medische regelgeving over de hele wereld.

Toepassingen

Wij hebben geholpen in de strijd tegen COVID-19

Ontdek hoe onze klittenband producten medewerkers in ziekenhuizen en in het dagelijks leven hebben geholpen.