See content specific to your location.
Continue

Onze innovatie en technologie

Onze innovatie en technologie

ORIGINAL THINKING® zit in ons DNA.

Die creatieve cultuur zit ons in het bloed en stimuleert ons wereldwijde team van designers en ingenieurs om innovatieve oplossingen te bedenken, die problemen van klanten in de echte wereld oplossen en het leven makkelijker maken. Velcro Companies heeft meer dan 400 actieve patenten en dat aantal groeit gestaag. Net als de voorbije 60 jaar ontwikkelen we nog steeds revolutionaire sluitingsoplossingen.

R&D-centrum van Velcro Companies

We zijn pioniers in klittenbandtechnologie en de originele patenthouder van U.S. Patent 2.717.437, ingediend op 15 oktober 1952. De R&D van Velcro Companies is een wereldwijde organisatie die aan globale markteisen voldoet door producten en processen te ontwikkelen met geweven en gebreid textiel, gegoten haken, niet-geweven lusjes en diverse andere sluitsystemen. Onze hypermoderne vestiging bevindt zich in Manchester (NH). Het is een geavanceerde engineering hub in de regio rond Boston, een plaats boordevol Amerikaanse textielgeschiedenis.

VELCRO® Brand Technology
U.S. Patent 2,717,437 filed on October 15, 1952 by George de Mestral

Vandaag streeft Velcro Companies ernaar de toonaangevende innovator in sluittechnologie te zijn, met efficiënte en creatieve oplossingen. We zijn trots op onze geschiedenis vol innovaties en onze unieke capaciteit om oplossingen te ontwerpen voor de behoeften van onze klanten.

Lees meer over ons