See content specific to your location.
Continue

VerpakkingsOPLossINGEN

VerpakkingsOPLossINGEN

What Closure Feels Like.

Met VELCRO® Brand klittenbandoplossingen voor de verpakkingsindustrie kunt u een duurzame, gebruiksvriendelijke en hersluitbare verpakking creëren die zal resulteren in een optimale gebruikerservaring bij het uitpakken van uw producten.

De eerste indruk van de consument is wat telt. VELCRO® Brand klittenbandoplossingen stellen bedrijven in staat om het hoogste niveau van consumentenervaring te bereiken, samen met verbeterde kwaliteit en duurzaamheid. Machinefabrikanten, verwerkers, folie- en golfkartonproducenten en merken van over de hele wereld kunnen vertrouwen op onze bevestigingsexpertise en wereldwijd netwerk om een totaaloplossing te bieden. Onze bevestigingsoplossingen bieden innovatieve oplossingen voor primaire en secundaire verpakkingen terwijl goederen worden beschermd, opgeslagen en verplaatst en verbeteren de veiligheid op de werkplek voor magazijn en distributie.

Makkelijk in het gebruik

Klantvriendelijke sluiting, eenvoudig te gebruiken en snel vast te zetten. Ook is er geen gereedschap nodig voor het hanteren van materialen.

Duurzaamheid

Met onze sluitingen kunt u uw verpakking hergebruiken en recyclen, waardoor afval wordt verminderd.

Vertrouwd merk

VELCRO® Brand voedselverpakkingssluitingen worden wereldwijd vertrouwd, zijn BRC-gecertificeerd en geproduceerd in ISO-gecertificeerde fabrieken.

Toepassingen

Verwerking van VELCRO® Brand PRESS-LOK® sluitingen

HFFS Machine

VFFS Machine

Andere verpakkingsoplossingen

VELCRO® Brand en ETIPACK Easy Coins samenwerking

De droom van een hond

Wij hebben geholpen in de strijd tegen COVID-19

Ontdek hoe onze klittenband producten medewerkers in ziekenhuizen en in het dagelijks leven hebben geholpen.