See content specific to your location.
Continue

Transportoplossingen

Transportoplossingen

Originele bevestigingsoplossingen voor meer comfort en stijl.

Ons ORIGINAL THINKING® biedt klanten in de transportsector eenvoudige montage, verbeterde ergonomie en lagere productiekosten. Met verbeterde kwaliteit en styling, helpen onze VELCRO® Brand transportoplossingen bij het verminderen van afval en arbeid voor fabrikanten en het maximaliseren van comfort en esthetiek voor consumenten.

Miljoenen voertuigen worden jaarlijks uitgerust met klittenbandsluitingen van VELCRO® Brand. Al meer dan een kwart eeuw worden onze veelzijdige klittenbandsluitingen in de auto- en de luchtvaarttindustrie gebruikt, evenals in de vervoersindustrie, OEM’s en leveranciers. Ze worden ingezet voor het bevestigingen van een groot aantal componenten, zoals stoelovertrekken, matten en het interieur van voertuigen. Onze sluitingen van hoge kwaliteit zorgen voor krachtige bevestiging en volledige ontwerpflexibiliteit met een breed assortiment aan op maat oplossingen.

Hoge kwaliteitsnormen 

Met onze ISO 9001-, ISO 14001-, ISO 13485- en IATF 16949 certificeringen* richten we ons op hoge kwaliteit, duurzaamheid en continue verbeteringen.Onze productiefaciliteiten zijn strategisch gelegen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië.

*Klik hier voor meer informatie over onze certificeringen

Mondiale capaciteit

Onze verkoop- en technische teams bieden onze klanten over de hele wereld technische ondersteuning en onze productiefaciliteiten bevinden zich strategisch op belangrijke wereldwijde locaties om tijdige leveringen en consistente hoge kwaliteit te garanderen.

Ergonomische oplossingen

Onze klittenbandsluitingen bieden veilige, betrouwbare en ergonomische sluitmogelijkheden die gemakkelijk te realiseren zijn. Ze zijn eenvoudig aan te brengen en beperken ratelen, lawaai en trillingen in headliners, panelen en dashboarden.

Toepassingen

Wij hebben geholpen in de strijd tegen COVID-19

Ontdek hoe onze klittenband producten medewerkers in ziekenhuizen en in het dagelijks leven hebben geholpen.