See content specific to your location.
Continue

Het Executive Leadership Team Van Velcro Companies

Het Executive Leadership Team Van Velcro Companies

Ons Executive Leadership Team beschikt over een schat aan expertise op het gebied van bedrijfsontwikkeling, juridische zaken, financiën en supply chain vanuit verschillende achtergronden. Ontdek meer over elk lid van ons team.

Gabriella Parisse - Chief Executive Officer

Gabriella Parisse werd in november 2021 benoemd tot CEO van Velcro Companies. Ze brengt een schat aan internationale ervaring mee in consumentengoederen en B2B met een track record in het versnellen van groei, merkontwikkeling en innovatie.

Ze was Chief Growth Officer bij Velcro Companies voordat ze haar huidige functie innam. Ze heeft 26 jaar lang verschillende leidinggevende functies op het gebied van marketing en bedrijfsvoering bekleed bij Johnson & Johnson en vijf jaar bij Tate & Lyle PLC, een wereldwijd bedrijf in voedingsingrediënten. Ze is lid van de New England Advisory Council (NEAC) en adviseert de Boston Federal Reserve Bank over onderliggende trends in de economie. Ze is ook lid van de Raad van Bestuur van Glanbia Plc, een wereldwijd voedingsmiddelenbedrijf.

Gabriella is geboren en getogen in Italië, heeft een master in Statistiek en Demografische Wetenschappen van de La Sapienza Universiteit in Rome en is door de president van de Italiaanse Republiek onderscheiden met de Orde van Verdienste voor de Arbeid (‘Cavaliere del Lavoro’).

Bill Hamilton

Bill Hamilton trad in 2022 in dienst bij Velcro Companies als Chief Financial Officer. Hij geeft leiding aan de teams Financiën en Informatietechnologie (IT) van het bedrijf.

Met meer dan 22 jaar ervaring in toonaangevende wereldwijde productiebedrijven heeft hij een sterke achtergrond in elk aspect van financiën. Hij heeft leidinggevende functies bekleed in belangrijke productiesectoren, waaronder de auto-industrie, speciale chemicaliën en hoogwaardige materialen, en consumenten- en golfkartonverpakkingen. Bill heeft negen jaar bij Ingevity gewerkt als Treasurer & VP of Investor Relations en Vice President, Treasury & FP&A (Financial Planning & Analytics). Hij bekleedde ook leidinggevende financiële functies tijdens zijn vier jaar bij MeadWestvaco/Rock-Tenn, een wereldwijde fabrikant van consumenten- en golfkartonverpakkingen, en acht jaar bij Federal-Mogul (nu Tenneco), een wereldwijd toonaangevend bedrijf in de auto-industrie.

Bill Hamilton heeft een MBA aan de University of Michigan Dearborn en een bachelor in financiën aan de Michigan State University behaald.

John Deitrich werd in 2022 benoemd tot Chief Supply Chain Officer en geeft leiding aan de wereldwijde end-to-end Operations van het bedrijf, waaronder Productie, Supply Chain, Logistiek, Inkoop, Engineering en Kwaliteit. In die rol maakt hij gebruik van zijn uitgebreide ervaring in de productie en supply chain binnen belangrijke markten, waaronder consumentengoederen en persoonlijke verzorging.

John werkte bijna 30 jaar bij Kimberly-Clark en heeft diepgaande technische kennis en ervaring in non-woven en duurzame productie. Voordat hij bij het bedrijf kwam, was hij Senior Vice President of Global Operations voor Nice-Pak Products en Vice President of Operations bij C3 Corporation.

Hij heeft een bachelordiploma aan de Lawrence University in Appleton, Wisconsin behaald.

Andrew Ellis

Andrew Ellis werd in november 2021 Chief Commercial Officer – Americas en leidt Commercial Sales in Noord- en Zuid-Amerika.

In deze rol maakt Andrew gebruik van zijn enorme kennis van ons bedrijf en zijn uitgebreide ervaring op het gebied van B2B en consumentengoederen. In zijn meer dan 20 jaar bij Velcro Companies heeft hij verschillende leidinggevende functies bekleed op het gebied van wereldwijde verkoop en marketing, waaronder het leiden van de Global Consumer-organisatie en de Global Personal Care-categorie voordat hij werd benoemd tot President van onze APAC Commercial-organisatie terwijl hij in China woonde.

Andrew behaalde een bachelor in Handel aan de Universiteit van Windsor en een MBA aan het Peter T. Paul College of Business and Economics van de Universitity of New Hampshire.

Roberto Travella

Roberto Travella kwam in 2020 bij Velcro Companies om leiding te geven aan onze EMEA Commercial-organisatie. Hij werkt bij de vestiging van het bedrijf in Argentona, Spanje, en werd in 2021 gepromoveerd tot Chief Commercial Officer – EMEA & APAC.

Hij brengt meer dan 30 jaar ervaring in bedrijfsontwikkeling, sales en marketing met zich mee. Voordat hij bij Velcro Companies kwam, werkte Roberto meer dan 26 jaar bij 3M. Daar bekleedde hij verschillende leidinggevende functies op het gebied van bedrijfsontwikkeling, sales en marketing binnen de consumenten- en B2B-markten, waaronder Country en Regional Manager en Division Leader.

Roberto behaalde een bachelor in economie aan de L. Bocconi Universiteit in Italië.

Roberto earned a bachelor’s degree in Economics from L. Bocconi University in Italy.

James Seidl

James Seidl werd in 2022 benoemd tot Chief Product & Innovation Officer. Hij geeft leiding aan de Research & Development (R&D) en Product en Category Marketing teams van het bedrijf, gericht op het stimuleren van innovatie en het versnellen van de ontwikkeling van nieuwe producten.

Hij brengt meer dan 20 jaar ervaring in nieuwe productontwikkeling, merkbeheer en strategische planning met zich mee, evenals een passie voor consumenten en innovatie. Hij werkte bijna 11 jaar bij McCormick & Company en meer dan 10 jaar bij Procter & Gamble in senior leidinggevende functies ter ondersteuning van productmanagement, marketing en innovatie voor deze multinationale bedrijven in consumentengoederen.

James behaalde cum laude een bachelor in Business Administration met als hoofdvak International Business and Marketing aan de Kogod School of Business van de American University in Washington, D.C.

Chitra-Ebenezer

Chitra Ebenezer werkt sinds 2019 bij Velcro Companies en werd in 2021 gepromoveerd tot Chief Marketing Officer. Ze brengt meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van marketing, merkontwikkeling en communicatiemanagement met zich mee.

Voordat ze bij Velcro Companies kwam, werkte ze als Senior Director, USA Marketing, voor Rana Meal Solutions, een wereldwijd bedrijf dat verse paste produceert. Chitra was eerder Global Communication Director bij Tate & Lyle PLC en bekleedde ook verschillende leidinggevende functies gedurende haar 11 jaar bij Kraft Foods Group. Ze begon haar marketingcarrière bij Kimberly-Clark, waar ze aan het iconische merk HUGGIES werkte.

Ze behaalde een bachelordiploma aan Duke University en een MBA aan de Darden School of Business van de University of Virginia.