See content specific to your location.
Continue

ORIGINAL THINKING®

ORIGINAL THINKING®

Onze belofte

De uitvinding van de originele VELCRO® Brand klittenbandsluiting in de jaren ’50 heeft de wereld veranderd en inspireert ons vandaag nog steeds.

Lees verder
History of VELCRO(r) Brand Products

Ons verhaal

Ons verhaal begint in 1941 met een boswandeling. Lees hoe zoiets eenvoudigs aan de basis kan liggen van een wereldberoemd merk.

Lees verder

Succes met NASA

Maar weinig bedrijven kunnen net als Velcro Companies zeggen dat hun producten in 1969 op de maan zijn geweest. Ontdek welke cruciale rol we hebben gespeeld tijdens dat historische moment.

Lees verder

Tijdlijn van innovatie

We kunnen trots zijn op een lange, rijke geschiedenis van innovatie. Ontdek de gebeurtenissen en mijlpalen die van ons hebben gemaakt wat we zijn en die ons vandaag nog steeds inspireren.

Lees verder

Richtlijnen voor het merk en handelsmerk VELCRO® Brand

Het merk VELCRO® Brand is overal ter wereld populair en is in de meeste landen een geregistreerd handelsmerk. Om ons handelsmerk te beschermen, moeten we het altijd correct gebruiken.

Lees verder
Innovation and Technology_1200x675px

Innovatie & technologie

Klittenband is het resultaat van ons ORIGINAL THINKING®, een van de beroemdste voorbeelden van biomimetica. En we ontwikkelen nog steeds innovaties die het dagelijkse leven eenvoudiger maken.

Lees verder

Wie zijn wij?

We zijn de uitvinders van het klittenband. Ons ORIGINAL THINKING® inspireert ons vandaag nog steeds: we stellen bestaande werkwijzen in vraag en zoeken de beste manier om problemen op te lossen.